Het mysterie van de Watertoren

Voer voor jonge superspeurders, maar ook een aanstekelijke knutselworkshop

Zaterdag 8 september 2018 is het Open Monumentendag. Tussen 12 en 16 uur geven de Vrienden van de Watertoren rondleidingen door dit bijzondere gebouw aan de rand van het Hof. Met als hoogtepunt natuurlijk het unieke uitzicht over Vlaardingen vanaf het dakterras. Maar dat niet alleen. Dit keer zijn er (vanaf 13 uur) ook hele speciale rondleidingen voor kinderen!

Bep & Tilly, twee zussen en crea-bea’s in hart en nieren, zijn op zoek naar superspeurders om hen te helpen met het oplossen van het mysterie van de Watertoren…. Dat wordt een spannende rondleiding!

En willen de ouders even zonder hun kinderen de rondleiding voor ‘grote mensen’ doen, dan kunnen hun kinderen lekker gaan knutselen onder de bezielende leiding van diezelfde Bep&Tilly. Hun knalrode bus, die onderaan de Watertoren zal staan, zit afgeladen vol met spullen om iets fantastisch mee te knutselen. En pas op, ook jij wordt vast aangestoken door het knutselvirus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: