Rondje Ambacht

Dit jaar deed de Watertoren voor het eerst mee aan het Rondje Ambacht. Een happening op 14 en 15 juni 2019 waarbij bewoners, ondernemers, Streekmuseum, Watertoren en Bethelkerk hun tuinen voor iedereen wagenwijd open zetten. Brocante, zelfgemaakte producten, hapjes en drankjes waren er volop te verkrijgen. Op het Burgemeester de Bordesplein stonden ter bewondering klassieke auto’s van wijkbewoners geparkeerd.

Uiteraard was er ook volop live muziek te beleven. Bij de Watertoren traden onder andere het Natural Blend Quartet en Kuuk & Nelis op.

Natural Blend wilde eigenlijk al heel lang een keer in het waterreservoir zingen waarin ooit 1 miljoen liter water stond. Luister op facebook (16 juni 2019) naar de bijzondere galm in dit bassin terwijl het quartet uiterst zacht zingt. Het lijkt wel of het geluid versterkt wordt!!  Neem een stoel en relax en luister naar dit bijzondere fenomeen.

https://www.facebook.com/naturalblend/

Buiten op het terras werd natuurlijk ook naar hartenlust gezongen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: