Iedereen kan iets voor vrede doen!

Vredesweek

Van 21 tot en met 29 september 2019 is het Vredesweek, dé nationale actieweek voor vrede. Daarom is ook op de Watertoren de Vredesvlag in top gehesen. Het thema van de Vredesweek 2019 is Vrede verbindt over grenzen. Over het belang van elkaar durven leren kennen, over (zichtbare en onzichtbare) grenzen heen.

Tijdens de Vredesweek worden in het hele land honderden activiteiten georganiseerd: van filmavonden tot collegetours en van festivals tot debatten. Voor elk wat wils. Zie voor wat er in Vlaardingen te doen is: https://vredesweek.nl/ambassades/ambassade-vlaardingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: