Een wandeling door t’Hof

Rondleiding door tentoonstelling ‘Ode aan het Stadspark’ in Museum Vlaardingen

Op zaterdag 11 en zondag 26 juni 2022 organiseert Museum Vlaardingen een speciale rondleiding, waarbij een bezoek aan het museum wordt gecombineerd met een wandeling door de stadsparken ’t Hof en Oranjepark. De wandeling eindigt bij de Watertoren.

Wandel mee met de samensteller van de tentoonstelling Ode aan het stadspark: Een wandeling door ‘t Hof en het Oranjepark  en ontdek waarom een stadspark zo belangrijk is voor een stad.

Tijdens de rondleiding ga je in het museum op zoek naar hoe parken en diens gebruikers door de tijd heen een hoofdrol hebben gespeeld in talrijke schilderijen, tekeningen en andere kunstwerken. De geschiedenis van de Vlaardingse stadsparken ‘t Hof en het Oranjepark wordt verteld aan de hand van uniek archief- en fotomateriaal.

Na de rondleiding door de tentoonstelling gaan we naar buiten voor een gezamenlijke wandeling naar ‘t Hof en het Oranjepark. Vanaf de unieke Watertoren heb je een prachtig uitzicht over de beide stadsparken. Ter afsluiting is er gelegenheid om in het Parkcafé NWT (Nieuwe WaterToren) iets te drinken of te eten.

Informatie en aanmelden:

Zaterdag 11 juni  & zondag 26 juni 14:00 – 15:30
Prijs: € 2,50 per persoon (exclusief entree museum en consumpties Parkcafé NWT)

Aanmelden via info@museumvlaardingen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: