Koningsdag met Bep en Tilly

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag. Dan is de toren niet alleen open voor het publiek, maar ook zullen de creatieve zussen Bep & Tilly tussen 13.00 en 16.00 uur een leuk knutselprogramma voor de kinderen verzorgen. Met allerlei stofjes kunnen jonge ‘mode-ontwerpers’ poppen van onze Koning en Koningin geheel naar eigen smaak een fantastische outfit geven. De knalrode bus met alle spulletjes die Bep & Tilly altijd met zich mee sjouwen staat deze middag naast de watertoren geparkeerd.

Ouders kunnen ondertussen heerlijk genieten op het terras of in het restaurant, een rondleiding volgen door de oude watertoren of de Benzo-Terug-expositie in het enorme watervat bezoeken. Ook het dakterras met het mooiste uitzicht over Vlaardingen is vanzelfsprekend open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: