Rondleidingen op Bevrijdingsdag

Op donderdag 5 mei 2022 verzorgen de Vrienden van de Watertoren voor de liefhebbers weer rondleidingen. ’s Ochtends om 10 en om 11 uur en in de middag nog een keer om 15 uur. In het kort wordt iets verteld over de geschiedenis van de drinkwatervoorziening in Vlaardingen en over de watertoren in het Hof. Daarna kunnen de bezoekers mee naar het dakterras op 39 meter hoogte vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de wijde omgeving. Het is wel trappen lopen geblazen, want de lift gaat niet door tot helemaal boven. Halverwege de toren kan een kijkje worden genomen in de gigantische waterreservoirs waar indertijd meer dan een miljoen liter water in kon.

Demonstratie Abseilen

Op Bevrijdingsdag zal door het Human Performance Lab, een van de bedrijven die tegenwoordig in de toren is gehuisvest, tussen 12 en 16 uur vier keer een demonstratie abseilen worden gegeven. Dit als onderdeel van het sportieve programma in het Hof/Oranjepark. Belangstellenden krijgen uitleg over het abseilen en hoe het ontwikkelen van mentale veerkracht hierin is verweven. Het Human Performance Lab verzorgt zogenoemde ‘team-xperiences’ en coaching voor teams uit bedrijven die door ervarend leren aandacht willen besteden aan vitaliteit, ontwikkeling en samenwerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: